Megy kórházba a tanulásban akadályozott

Megy kórház aggasztó ideje bármelyikünk. Ez lehet még nehezebb, hogy valaki, aki a tanulási nehézségekkel küzd. Ha keres után felnőtt és gyerek a tanulásban akadályozott, az alábbi tippeket, hogy a kórházi tartózkodás megy zökkenőmentesen.

Mielőtt a kórházi tartózkodás, győződjön meg róla, megvitatták, mi fog történni, hogy az a személy, a tanulásban akadályozott. A kórház vagy orvos adtam nektek ed információt, hogy menjen át, de az egyszerű magyarázatokat, mint ez Easyread leírást, hogy mi történik, ha kórházba kerül (PDF, 846kb) is segíthet.

Ön és a személy törődsz lehet nézni ezt a videót, arra készül, hogy menjen kórházba.

Ha egy személy a tanulásban akadályozott megy kórház közvetlen eredményeként a romló mentális egészség, vagy azért, mert a viselkedés, hogy a napokban maguk vagy más emberek egészségét, olvassa el ezt az útmutatót a családok és a gondozók (PDF, 973kb).

Felkészülés egy személy a tanulásban akadályozott kórházi

Ha a személy törődsz utalják kórházba az orvos, akkor kérdezze meg az orvost, hogy ellenőrizze, hogy a kórház a tanulásban akadályozott összekötő nővér.

Ez egy szakápoló, aki támogatja az embereket a tanulási zavarokkal küzdő, amíg a kórházban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ellátás szükséges. Elképzelhető, hogy úgy dönt, hogy menjen kórházba, amely ezt a szolgáltatást, ha egy másik kórházban nincs tanulási nehézség összekötő ápolók.

Fontos, hogy a nővér találkozik az ember a tanulásban akadályozott a lehető leghamarabb, miután megérkeznek a kórházba. Ez azért van így a nővér megtudja, amennyire hasznos információkat a beteg tanulási fogyatékosság és a preferenciák, és megérteni azt a segítséget, szüksége lehet, míg a kórházban. Elképzelhető, hogy egy találkozót megelőzően a kórházi tartózkodás.

Mielőtt a kórházba, ellenőrizze, hogy a kórházi személyzet tisztában vannak a fogyatékosság típusa a beteg. Ezt kell valamit az orvos magában foglalja a felkérés levél – kérje meg őket erről, hogy megbizonyosodjon arról.

Az a személy törődsz kérheti az orvos, ha látják az összes levelet írtak róluk, vagy kérheti azokat. Megtudni elérésével orvosi feljegyzések valaki másnak a nevében.

Ha az a személy, a tanulásban akadályozott egy olyan kommunikációs könyvet, győződjön meg róla, hogy van ez velük. Azt is gondoskodik, hogy van egy “kórház útlevél”, mint ez például a kórházi útlevelet. “Kórház útlevelek” állhat rendelkezésre közösségi tanulás fogyatékosság csapat, az orvos vagy a kórház. Ezeket úgy tervezték, hogy a kórházi személyzet hasznos információt, amely nem csupán a betegség és az egészség.

Ellenőrizze, hogy a kórház a tanulási fogyatékossággal összekötő nővér

Például lehetnek listáit, amit a személy szeret vagy nem szeret, a mennyisége a fizikai érintkezés a kedvenc típusú ital, valamint az érdekeiket. Ez segíteni fogja a kórházi személyzet tudom, hogy azok jól érzik magukat.

Ha az érintett személy képes kommunikálni a kórházi személyzet, akkor szeretnénk bátorítani őket, hogy közöljék a nővérek, ha segítségre van szükségük étel vagy ital fogyasztása, és függetlenül attól, hogy a fájdalom. Győződjön meg arról, részt vevő munkatársak gondozását tudatában vannak ennek a – például a kórházi útlevél.

Ha látja, ők a fájdalom, de nem tud kommunikálni ezt, mondja valaki, azonnal. Ellenőrizze, hogy minden részt vevő munkatársak gondozását tisztában vannak kommunikációs nehézségek az elején.

Ha valaki a tanulásban akadályozott van értik, amit az orvosok vagy ápolók azt mondják, hogy győződjön meg arról, hogy – vagy valaki más tudják, és a bizalom – a kezét, hogy segítsen megmagyarázni kezelés vagy diagnózis.

Mi lesz a kezelés magában foglalja?; Hogyan lesz a kezelés javítja a beteg egészségét?; Mik az előnyei ennek helyett egyéb kezelések (ha vannak ilyenek) ?; Milyen jó az esélye a sikerre?; Vannak olyan alternatívák ?; Mik a kockázatok, ha vannak ilyenek, és mennyire súlyos lehetnek?; Mi történik, ha a beteg nem rendelkezik a kezelés?

Győződjön meg arról, hogy az orvosok és a nővérek tudják, hogy ez kell történnie, és hogy meg van írva az orvosi feljegyzések. Elképzelhető, hogy marad a kórházban egyik napról a másikra az a személy, gondozása.

Hagyja, hogy a kórház tudni a tanulásban akadályozott előre

A kórházban az orvosok szükség van egy beleegyező nyilatkozatot írtak alá, mielőtt egy műveletet valaki. Ha az érintett személy elmúlt 16 éves, akkor általában adnak hozzájárul magukat. Bizonyos esetekben lehet, hogy nem érti, mit beleegyezik – más szóval, lehet, hogy “nincs megfelelő kapacitása”. Egyetlen személy jogszerűen adta beleegyezését nevében egy másik felnőtt.

Azonban az orvosok kezelni felnőtt páciens beleegyezése nélkül, ha a beteg nincs kapacitás, feltéve, hogy a kezelés szükséges, és a beteg érdekeit. Ebben az esetben előfordulhat, hogy konzultált az orvos vagy más egészségügyi szakember, különösen akkor, ha a tartós Power of Attorney segíteni abban, hogy az orvosi döntéseket személy nevében, vagy ha a “helyettes”.

A helyettes által kinevezett Court of Protection ha az érintett személy nem rendelkezik a kapacitás, hogy a döntést. Fiatalok vagy felnőttek tanulási nehézségekkel küzdő soha nem volt kapacitása, és ezért nem tudnak megegyezni, hogy a tartós meghatalmazás. A helyettes is döntést hoz egészség és jólét, valamint a pénzügyi kérdésekben. Ők lépnek működésbe, amikor a bíróságnak arról kell delegálni folyamatos sor döntést, hanem egy döntés. Azonban képviselők nem utasíthatja hozzájárulását az életfenntartó kezelést.

Ha az érintett személy már tartós Power of Attorney nevezi, akkor általában nem kell egy helyettes is. További információ, hogy egy helyettes a GOV.UK.

Érdemes lehet feltenni a következő kérdéseket nevében az a személy, gondozása

További információ beleegyezik kezelésére és a szellemi kapacitás törvény. GOV.UK információt közöl döntéseket valaki nevében.

Sok ember fél a tűk, és okozhatnak hozzáadott szorongást, hogy valaki egy tanulási nehézség. A vérvizsgálat, intravénás folyadékra, valamint a kábítószer-injekció, tű is nehéz elkerülni a kórházban.

Töltse ki a “kórházi útlevél”

Ha a személy törődsz ideges által tűk, kérdezze meg, ha a kórház EMLA krém, amelyet fel lehet használni, hogy zsibbad a terület, ahol a tűt beszúrja majd,.

Lehet vásárolni EMLA krém a gyógyszertárban. Keresse meg a helyi gyógyszertárban.

Ha Ön vagy az a személy törődsz segítségre van szükségük, vagy tanácsot, míg a kórházban, akkor keresse fel a legközelebbi Patient Advice és Összekötő Szolgálat (PALS) vagy a Mencap Direct segélyvonal: 0808 808 1111 (hétfőtől péntekig, 9:00-17:00).

Ha elégedetlen az ellátás színvonalát a kórházban, és nem tudják megoldani, hogy abban az időben, akkor érdemes lehet panaszt tenni.

Ellenőrizze, hogy van egy terv, ha a személy a tanulásban akadályozott a kórházból. A mentesítési terv tartalmazhat olyan kérdéseket, mint a közlekedés a kórházból, egy helyen maradni, a gyógyszerek és megerősítve, amit a folyamatban lévő gondozási terv az, amikor mennek haza (például az orvos vagy a Tanács valamely szociális szolgáltatások részleg).

További információ, hogy a kórházat.

06/08 /

20/02 /

Hagyja a személyzet tudja, ha vannak olyan kommunikációs problémák

Segítség a kórházi személyzet kommunikálni és megérteni

JavaScript és Flash Player szükséges a megtekintéséhez választások eszközöket.

JavaScript be lehet kapcsolni a böngészőben lehetőségeket. Ha nincs olyan változata a Flash Player lehet letölteni az ingyenes Adobe Flash Player Adobe Systems Incorporated először.

JavaScript és Flash Player szükséges a megtekintéséhez választások eszközöket.

JavaScript be lehet kapcsolni a böngészőben lehetőségeket. Ha nincs olyan változata a Flash Player lehet letölteni az ingyenes Adobe Flash Player Adobe Systems Incorporated.

06/11 /

Hozzájárul ahhoz, hogy a kezelés

Félelem a tűk

06/11 /

Tanácsot, míg a kórházban

Nem kellene a kórházat, amíg meg nem elég jól, és a megfelelő támogatást, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Tudja meg, hogyan mentesítés támogatni kell

Győződjön meg róla, van egy terve, amikor elhagyja a kórházat

Ha orvosa azt javasolta, akkor szükség lehet a műtét, ez az útmutató az Ön számára

Felkészülés a kórházi

Sinead, 25, jótékonysági munkás, egy tanulási nehézségekkel küzd. Leírja azt a támogatást ő kap a munkáját, és a családját

Ellátás után a kórházból

Ismerje meg, hogyan ellátást és támogatást is segíthet, ha van extra igények miatt le van tiltva, hogy egy hosszú távú állapot vagy időskorú

Amelynek működési

“Saját tanulás fogyatékosság”

Mi ellátást és támogatást?

kórházi szolgáltatások

Hozzászólás az egy szolgáltatás

Tudja meg, hogyan működnek a kórházak, hogy a szolgáltatások ingyenesek, és hogyan kell választani, és a kórház, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek

Válasszon szolgáltatást