fluorigard

Használja a Fluorigard

Terápiás Osztály: köszönhetően kariosztatikus

Fluorid Úgy találtuk, hogy hasznos lehet számának csökkentése a üregek a fogak. Ez általában természetesen jelen az ivóvízben. Azonban néhány területen az ország nem rendelkezik elég magas a vizet, hogy az üregek. Ahhoz, hogy fel ezt, az extra-fluoridot is adhatunk a diéta. Egyes gyerekek egyaránt szükség táplálék-fluorid és lokális fluorid kezelés a fogorvos. Használata fluoridos fogkrém vagy öblítő lehet hasznos is.

Figyelembe extra orális fluorid nem helyettesíti a jó fogászati ​​szokások. Ezek közé tartozik a táplálkozás helyes étrend, a fogmosás és fogselyem a fogak gyakran, és miután a rendszeres fogászati ​​szűrések.

Fluorid is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Ez a gyógyszer csak receptre kapható.

A jó egészség, fontos, hogy eszik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kövesse gondosan minden diétás program egészségügyi szakember javasolhatja. A konkrét étrendi vitamin és / vagy ásványi igényeinek, kérdezze meg az egészségügyi szakember a listát a megfelelő élelmiszerek. Ha úgy gondolja, hogy nem kap elég vitamint és / vagy ásványi anyag a diéta, akkor dönthet úgy, hogy egy étrend-kiegészítő.

Az emberek szükséges fluorid hal, beleértve a csontokat, a tea és ivóvíz, amely fluoridot adunk hozzá. Élelmiszer, hogy a főtt tartalmazó vízben fluorid vagy teflon bevonatú edények is biztosít fluorid. Azonban főtt étel alumínium edényekbe számára kevesebb fluoridot.

A diéta fontosságáról

A napi mennyiségű fluoridot szükség van meghatározva számos különböző módon.

Nincs RDA vagy RNI fluorid. Ajánlott napi bevitel fluorid általában meghatározása a következő

Emlékezik

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Problémák gyermekekben nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben. Dózisú nátrium-fluorid, amelyek túl nagyok, vagy esetlegesen hosszabb ideig okozhat csont problémákat és a fogak elszíneződését gyermekeknél.

Problémák az idősebb felnőttek nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben. Az idősebb emberek nagyobb valószínűséggel ízületi fájdalom, vese problémák, vagy gyomorfekély, amely még tovább romolhat vevő nagy dózisú nátrium-fluorid. Kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert a következők közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely nátrium-fluorid. Lehet, hogy nem kifejezetten a Fluorigard. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak utasítása szerint az egészségügyi szakember. Ne vegyen be több belőle, és ne vegyen be többet rendelhető. A túl sok fluorid át egy ideig okozhat nem kívánt hatásokat.

Az egyének számára figyelembe a rágótabletta formájában ez a gyógyszer

Az egyének számára figyelembe az orális folyékony formában a gyógyszer

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Használata előtt Fluorigard

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

A szint fluorid a vízben jelen lévő eltérő a különböző részein az Egyesült Államokban Ha menjen egy másik területre, ellenőrizze egy egészségügyi szakember az új terület a lehető leghamarabb, hogy ha ezt a gyógyszert, továbbra is szükség van, vagy ha a dózis szükségletek meg kell változtatni. Továbbá, kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha megváltoztatja a csecsemő táplálkozási szokásai (pl szoptatás tápszert), ivóvíz (pl város víz nonfluoridated palackozott víz), vagy szűréssel (pl csapvizet szűrt csapvíz) .

Ne vegyen kalcium-kiegészítők vagy alumínium-hidroxid tartalmú termékek és nátrium-fluoridot ugyanabban az időben. A legjobb, ha helyet dózisú E két termék 2 óra teljen el, hogy a teljes ellátás minden gyógyszert.

Tájékoztatja az egészségügyi szakember a lehető leghamarabb, ha azt észleli, fehér, barna vagy fekete foltok a fogakon. Ezek a jelei a túl sok fluorid a gyerekeket, amikor ez adott időszakokban fogak fejlődését.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Megfelelő felhasználása nátrium-fluorid

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Nátrium-fluorid az ivóvízben, vagy venni egy kiegészítő általában nem okoz semmilyen mellékhatást. Azonban figyelembe túladagolása fluorid komoly problémákat okozhat.

Abba a gyógyszer szedését, és kap sürgős segítséget azonnal, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben Fluorigard

Fluorigard Side Effects