Hogyan felgyorsítja a metabolizmust, hogy lefogy?

Ez nem szokatlan, hogy hallja az emberek hibáztatni súlygyarapodás lassú anyagcserét.

Már kivágták kalóriát és a rendszeres testmozgás még ők még mindig nem a fogyás. Az egyetlen lehetséges diagnózis, akkor szakszerűen kötni, lassú anyagcserét.

Mi az a lassú anyagcsere? Milyen hatással van ez a súly, és bármit, hogy gyorsítsák fel?

Professzor James Timmons, anyagcsere szakértő Loughborough Egyetem ad az anyagcserét közelebbi vizsgálata.

Mi anyagcsere?

Anyagcsere leírja az összes kémiai folyamat, amely folyamatosan zajlik, a szervezet életben tartani, és a szervek normális működését, mint a légzés, javítás sejtek és az emésztés.

Ezek a kémiai folyamatok igényelnek energiát. A minimális mennyiségű energiát a testnek szüksége van, hogy végezze el ezeket a kémiai folyamatokat nevezzük bazális metabolikus ráta (BMR).

A BMR számlák között semmi 40% és 70% a szervezet napi energiaszükségletét függően korú és életmódot. A “lassú anyagcsere ‘pontosabban leírni, mint egy alacsony BMR.

Sok számológépek, dolgozzanak ki a napi energiaszükséglet elérhető online. Vigyázz számológépek a Harris-Benedict egyenlet.

Body mérete, kora, neme és a gének játszanak szerepet annak meghatározásában, az anyagcserét.

Az izomsejtek több energiát igényel a fenntartása, mint a zsírsejtek, így az emberek a nagyobb izom-zsír arány általában magasabb BMR.

Van néhány ember, gyorsabb anyagcsere, mint mások?

Ahogy öregszünk, hajlamosak vagyunk, hogy megszerezzék a zsír és izomhoz. Ez megmagyarázza, hogy miért a BMR általában csökken az életkor előrehaladtával.

Általában a férfiak hajlamosak a gyorsabb anyagcserét, mivel ezek több izomtömeget, nehezebb a csontok és kevesebb testzsír, mint a nők, ezért a napi kalória-támogatás magasabb.

Az anyagcsere lehet részben határozza meg a gének, bár ez még nem teljesen tisztázott. Gének biztosan szerepet játszik az izmok méretét és a képességét, hogy növekszik az izmok, amelyek egyaránt érintik az anyagcserét.

Az emberek, akik azért küzdenek, hogy lefogy gyakran hibáztatják a lassú anyagcserét. Ugyanakkor számos tanulmány bevonásával több ezer ember világszerte nem talált bizonyítékot a széles körben elterjedt nézet, hogy a túlsúlyos ember kell lassabb anyagcsere aránya.

Tény, hogy az ellenkezője tűnik igaz: túlsúlyos emberek ténylegesen magasabb anyagcsere, mint a karcsúbb társaik, tükrözve az energia követelményeket fenntartása egy nagyobb méretű. Ha teszik különbségek test mérete és összetétele, van egy figyelemre méltó hasonlóságot az energiafelhasználás az egyének között.

Vagyok kövér, mert a lassú anyagcsere?

A kutatások azt is kimutatták, hogy az emberek hajlamosak többet enni, mint azt gondolják, hogy nem. Amikor megkérdezték, hogy írjon le mindent, hogy már fogyasztott naponta, sokan hajlamosak jelenteni evés sokkal kevesebb, mint amennyit ténylegesen.

Sokszor nem, az ok te testsúlygyarapodás nem azért, mert a lassú anyagcsere, ez azért van, mert te evés és ivás több kalóriát, mint égető. Lehet, hogy nehéz elfogadni, de tartózkodó tetején a kalóriák számát eszik kulcsfontosságú a fogyásban és az folyamatosan le. A 12 hetes fogyás terv segít a fogyásban nyomon követésével a kalória.

Fogyókúrák és más kalóriaszegény étrend csökkentheti a BMR. Egyes diéták, a szervezet arra kényszerül, hogy lebontják az izmok használata az energia. Az alsó az izomtömeg, annál lassabb az anyagcserét. A kevesebb izom és lassabb anyagcsere, akkor majd lesz sokkal könnyebb, hogy a testzsír után vissza jön le a diétát.

Azt állította, hogy bizonyos ételek és italok fokozza az anyagcserét, többek között a zöld tea, fekete kávé, fűszerek és energiaitalok. A bizonyítékok mögött igények gyenge a hatása az anyagcsere marginális a legjobb, és minden egyes ember másképp reagál az egyes termékekhez.

Bár nem sok felett a sebesség az anyagcserét, akkor az ellenőrzés, hogy hány kalóriát éget keresztül a fizikai aktivitás szintje. Minél aktívabb vagy, annál több kalóriát éget. Tény, hogy egyes emberek, akik azt mondják, hogy van egy gyors anyagcsere valószínűleg csak több aktív – és talán több izgő – mint mások.

Itt a három leghatékonyabb módja a kalóriák elégetése

Aerob tevékenység, aerob testmozgás a leghatékonyabb módja annak, hogy kalóriát éget. Törekedjen csinálni 150 perc aerob tevékenység, mint a séta, kerékpározás és úszás, egy hétig. Akkor cél elérése ezzel 30 perc a hét öt napján, és összeomlanak a tevékenység ülés darabokban 10 perc alatt. A fogyni, akkor valószínűleg többet kell tenni, mint 150 perc hetente, és változás a diéta. Fizikai aktivitás iránymutatások a felnőttek számára.

Lehet fogyás túl gyorsan lassítani az anyagcserét?

Erősítő edzés; izomszövet több kalóriát éget el, mint a zsírszövet, így növeli az izomtömeget segít a fogyásban. Ne aggódj, nem kell alakítani Arnold Schwarzenegger! Cél, hogy nem az izom-tevékenység erősítését két vagy több napot egy héten, hogy a munka minden nagy izomcsoportok (láb, a csípő, hát, has, mellkas, vállak és karok). Példák az izom erősítése tevékenységek közé súlyemelés és a nagy intenzitású rohamok testmozgás. Nehéz kertészeti is ezt a munkát.

Légy aktív, folyamatosan mozgásban és kap ötleteket illeszkedő több tevékenységet be a napot.

Bizonyos betegségek és állapotok lassíthatja a személy anyagcseréjét, így például Cushing-szindróma és a hypothyreosis (a pajzsmirigy), de gyakrabban, mint nem, az emberek súlya van szó fogyaszt több kalóriát, mint égnek. Azonban, ha úgy érzi, hogy esetleg a probléma, hogy nem reagál az életmódbeli változások, orvoshoz kell fordulni. Olvassa Kilenc egészségügyi okok miatt testsúlygyarapodás.

25/03 /

25/03 /

Ez könnyen gördülő tervet kap, akkor a kanapéról, és fut 5K mindössze kilenc hét alatt.

Mit tehetek, hogy gyorsítsák fel a anyagcsere?

Növelje egészség és fitness szórakoztató és praktikus ötlet, hogy az aktív és javítja az általános egészségi

Fogyás forrásokat, hogy segítsen a fogyásban egészségesen, köztük a 12 hetes diéta és mozgás

Lehet bizonyos betegségek okozhat lassú anyagcsere?

Couch, hogy 5K podcastok – A működési terv kezdőknek

Egészség és Fitnesz

Sújt veszteni