hogyan asztmával?

Az alapellátás orvosa diagnosztizálni asztma alapján az orvosi és a család történetét, a fizikális vizsgálat, és a vizsgálati eredményeket.

Orvosa is fogja kitalálni súlyosságát az asztmája, vagyis hogy ez időszakos, enyhe, közepes vagy súlyos. A szint súlyossága határozza meg, milyen kezelést fogsz kezdeni.

Szükség lehet látni egy asztmás szakértő, ha

Orvosi és családi történeteit

Orvosa kérheti a családja történetét asztma és allergia. Ő is kérheti, hogy van az asztma tüneteit és mikor és milyen gyakran fordulnak elő.

Fizikai vizsga

Tudassa orvosával, hogy a tünetek fognak történni, csak bizonyos évszakokban vagy bizonyos helyeken, vagy ha éjszaka rosszabbodnak.

Orvosa is lehet tudni, hogy milyen tényezők úgy tűnik, hogy jelenítsék meg a tünetek rosszabbodnak, vagy őket. További információt a lehető asztma kiváltó, menjen a “Mik a jelei és tünetei asztma?”

Az orvos kérheti a kapcsolt egészségügyi feltételeket, amelyek zavarhatják asztma kezelésére. E feltételek közé tartozik orrfolyás, sinus fertőzések, reflux betegség, pszichés stressz és alvási apnoe.

Orvosa fogja hallgatni a légzés és keresni jelei asztma vagy allergia. Ezek a tünetek közé tartozik a nehézlégzés, orrfolyás vagy duzzadt orrjáratok, és allergiás bőrbetegségek (például ekcéma).

Tartsuk szem előtt, hogy akkor is van asztmás akkor is, ha nem ezek a jelek napján, hogy az orvos megvizsgálja Önt.

Orvosa egy teszt nevű spirometriát (spi-ROM-eh-tre) ellenőrizheti, hogy a tüdő működését. Ez a teszt azt méri, hogy mennyi levegő tud lélegezni, és ki. Azt is méri, hogy milyen gyorsan tud levegőt fúj ki.

Orvosa is lehet gyógyszert ad, majd próbálja újra látni, hogy az eredmények javultak.

Ha a kiindulási eredmény alacsonyabb, mint a normál, és javítja a gyógyszerrel, és ha a kórtörténet mutat mintát az asztmás tünetek, a diagnózis valószínűleg az asztma.

Orvosa javasolhatja, egyéb vizsgálatok, ha ő további információra van szüksége, hogy a diagnózis. További vizsgálatok lehetnek

A gyermekkori asztma fejlesztik első tünetek előtt 5 éves korig. Azonban az asztma a fiatal gyermekek (0-5 év) is nehéz diagnosztizálni.

Néha nehéz megmondani, hogy a gyermek asztmás vagy más gyermekkori állapotát. Ez azért van, mert az asztma tüneteit is előfordulnak az egyéb feltételeknek.

Továbbá, a legtöbb fiatal gyermekek, akik obstruktív bronchitis, ha kap megfázás, illetve légúti fertőzések nem megy, hogy az asztma után ők 6 éves.

A gyermek zihál, mert ő is, a kis légutak válnak még szűkebb során megfázás vagy légúti fertőzések. A légutak nőni, mint a gyermek növekszik, így zihálás nem jelentkezik, ha a gyermek kap megfázás.

Egy kisgyermek, akinek gyakran nehézlégzés megfázás, illetve légúti fertőzések nagyobb valószínűséggel asztmás, ha

A legbiztosabb módja annak, hogy diagnosztizálni asztma egy légzésfunkciós vizsgálat, a kórtörténet és a fizikális vizsgálat. Azonban nehéz megtenni légzésfunkciós vizsgálatok gyermekek 5 évesnél fiatalabb. Így az orvosoknak meg kell támaszkodnia a gyermekek orvosi történetek, jelek és tünetek, valamint a fizikai vizsgák, hogy a diagnózis.

Az orvosok is használhat 4-6 hetes vizsgálatban az asztma gyógyszereket, hogy milyen jól a gyermek reagál.

A diagnosztikai vizsgálatok

A Nemzeti Szív, Tüdő és Vér Intézet része theernment, kutatja a lehetséges kezelések a súlyos asztma. Ez a videó tartalmaz egy interjút Dr. Stewart Lavine egy NHLBI kutató, aki folytat klinikai vizsgálatban tesztelik az új kezelési lehetőségek a betegek, akik élnek a súlyos asztmában. Bár 25 millió amerikai él asztmás, mintegy 1,25 millió azon egyének súlyos asztmája van, a feltétellel, hogy nehéz lehet irányítani és kezelni. Tudjon meg többet a kutatás ellátogat a NHLBI Laboratórium Asztma és tüdőgyulladás honlapján: mány / kutatás / intramurális / kutatók / pi / Levine-Stewart /

Egy 11 amerikai gyermek asztmás – egy krónikus betegség, amely nem gyógyítható, de lehet vezérelni. Theernment része theernment ünnepelte Asztma tudatosság hónapja egy Google+ Közvetített Hangouts szülők és gondozók, hogy megtanulják, hogyan kell segíteni irányítani a gyermek asztmás, hogy így könnyebben lélegezzen.

Hangout paneltag benne Tracey Mitchell, bejegyzett légzésterapeuta és hiteles asztma pedagógus a US Environmental Protection Agency, Dr. James Kiley igazgatója az osztály a tüdőbetegségek a NHLBI a theernment; Dr. Suzanne Beavers, a vezető epidemiológusa theernment (); és a panel moderátora Dr. Stephen Teach, vezető Allergia és Immunológiai és a társult vezető Sürgősségi Orvostani Gyermekkórház National Medical Center, Washington DC-ben. Dr. Tanítsd is a vezető kutató és orvos igazgatója IMPACT DC javítása (gyermekkori asztma Care a District of Columbia), asztmás kutatás, a megfigyelés, állásfoglalások és gondozási program, és úgy szolgál, mint az oldal kutatásvezető a -funded Belvárosi Asztma konzorcium Washingtonban.

Nézze meg a videót “Respirar es vida” ( “Breath of Life”), hogy megtanulják, hogyan Jose szülei felépíteni az asztma csapat. Jose, a szülei, egy orvos és egy nővér, egy Promotora, tanár, iskolai védőnő, és egy edző összefog, hogy segítsen Jose irányítani az asztmája. A videó rögzítésre spanyol és felirattal angol és spanyol nyelven.

Vea el video Respirar es vida y sárban cómo los Padres de José Forman un equipo para controlar el asma del Niño. Los Padres de José, la doctora, la enfermera, la Promotora, la maestra, la enfermera de la Escuela y el entrenador colaboran con José para ayudarle egy controlar el asma. El video se Grabo en español y tiene Subtítulos en inglés y en español.

Ez a cikk ismerteti az asztma, a jelek és tünetek, és hogyan kell kezelni a betegséget.

Diagnosztizálása Asztma Kisgyermekes

Kapcsolódó igazgató üzenete

Az asztma egy krónikus tüdőbetegség, inflames és szűkíti a légutakat, és alig kapott levegőt. A betegség érinti valamennyi korosztály, de leggyakrabban kezdődik gyermekkorban. Emberek, akik asztmás obstruktív bronchitis, köhögés, úgy érzi, hogy fullad, vagy mellkasi szorítás.

Asztma nem gyógyítható, de lehet vezérelni. Emberek, akik asztmában, vagy azok, akik asztmás gyermek, vehet aktív szerepet a kezelést. Például tudnak dolgozni az egészségügyi ellátást nyújtó, hogy hozzon létre egy asztmás cselekvési tervet. Ez a terv ad iránymutatást gyógyszereket szed rendesen, elkerülve az asztma kiváltó, követés szinten az asztma kontroll, válaszul a súlyosbodó tünetek, és keresi a sürgősségi ellátás, ha szükséges. Ha az asztma jól kontrollált, a legtöbb ember, akik a betegség képesek élni a normális, aktív életet.

További információt élő és kezelése asztma, menj az egészségügyi témák Asztma cikk