gen-minoxidol lokális

Használja a Gen-Minoxidol

Terápiás osztály: alopecia Agent

Ha a haj növekedését fogja fel a használata a minoxidil, ez általában akkor fordul elő, miután a gyógyszert már használt több hónapig, és csak addig tart, amíg a gyógyszer továbbra is használni. Hajhullás indul újra néhány hónapon belül minoxidil kezelést le kell állítani.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását aktuális minoxidil gyermekeknél. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták ..

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátria-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát aktuális minoxidil az idősek. A vizsgálatok azonban azt mutatták, hogy a gyógyszer a legjobban működik a fiatalabb betegeknél, akiknek rövid története hajhullás. Minoxidil nem vizsgálták olyan betegeknél, 65 évesnél idősebb korban.

Mielőtt használni Gen-Minoxidol

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek minoxidil. Lehet, hogy nem kifejezetten a Gen-Minoxidol. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ez a gyógyszer általában jön a beteg utasításokat. Fontos, hogy olvassa el az utasításokat.

Nagyon fontos, hogy használja ezt a gyógyszert, csak irányított. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti annak az esélyét, hogy azt a bőrön keresztül felszívódik. Ugyanezen okból nem kell alkalmazni minoxidil más testrészén. A testbe való felszívódását befolyásolhatja a szív és az erek, ami nem kívánt hatásokat.

Ne használjon semmilyen más bőr termékeket ugyanazon bőrfelületen, amelyen használni minoxidil. Haj színező, a haj permanents, és a haj relaxers során felhasználható minoxidil terápia, amíg a fejbőr mossuk csak alkalmazása előtt a haj színezése, állandó, vagy relaxer. Minoxidil nem alkalmazható 24 óra előtt és után a haj kezelési eljárás. Ügyeljen arra, hogy ne duplázza meg dózisú minoxidil pótolni bármilyen kihagyott adagok.

Alkalmazni minoxidil lokális megoldás

Alkalmazni minoxidil helyileg hab

Ha a fejbőr válik lekopott, irritált, vagy napégette, kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt a minoxidil.

Minoxidil helyileg hab vagy megoldás használata a fejbőr csak. Tartsa ezt a gyógyszert távol a szem, az orr, és a száj. Ha kell véletlenül mégis a szemét, orrát vagy száját, öblítse le a területet alaposan hideg csapvízzel. Ha használja a szórófej vigyázzon, hogy ne lélegezzen a spray.

Ne használja a hab közelében hő vagy nyílt láng, vagy dohányzás közben. Ne kilyukasztani, összetörni vagy elégetni az aeroszol spray.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Helyes használata minoxidil

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Gyúlékony: tartsa távol a tűztől vagy láng.

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Tájékoztassa orvosát, ha azt veszi észre, továbbra viszketés, bőrpír, égő vagy a fejbőr alkalmazása után minoxidil. Ha a viszketés, bőrpír, égő vagy súlyos, mossuk le a gyógyszert, és ellenőrizze orvosával, mielőtt újra használná.

Hajhullás továbbra 2 hét után elkezdi használni minoxidil. Tájékoztassa orvosát, ha a hajhullás folytatódik 2 hét után. Szintén tájékoztassa orvosát, ha a haj növekedését nem növeli használata után minoxidil 4 hónapig.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Óvintézkedések használat közben Gen-Minoxidol

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Gen-Minoxidol Side Effects

minoxidil helyileg

Hajhullás triamcinolon, minoxidil helyileg, Kenalog-40, Rogaine, Kenalog-10, Rogaine női Hair Regrowth kezelés férfiaknak, Rogaine Férfi Extra Strength, Aristospan, Hair Regrowth kezelés a nők