Egészséges alvás tippek

Tartása a gyermek rendszeres esti rutin nehéz lehet, de ez segíthet javítani a minőségét alvás.

Néhány gyermeknél, rendszertelen lefekvés problémás lehet. Beállítása a rendszeres esti menetrend valóban segít a gyermekek, hogy a megfelelő mennyiségű alvás.

Tudja meg, mennyit alszik gyerekeknek szükségük.

Fontos, hogy dolgozzon ki egy rutin, ami működik az Ön és gyermeke, és ragaszkodni hozzá.

Relaxációs technikák, hogy segítse az alvás

“Tartsd rendszeres lefekvés”, mondja Jessica Alexander The Sleep Tanács.

A lefekvés rituálé tanítja az agy, hogy megismerkedjen az alvás idő és ébresztés időkben, “mondja. “Ez programokat az agy és a test belső óráját, hogy megszokja a beállított rutin.”

Megszűnésével egy kritikus szakaszában készül a gyermek ágyban. Nagyon sok módja van a számukra, hogy pihenjen

Íme néhány tipp, relaxációs a tinédzser használja, hogy felkészítse őket aludni.

A hálószoba legyen egy nyugodt környezetben.

Szakértők azt mondják, hogy a hálószoba szorosan kötődnek az alvás, de bizonyos dolgokat gyengítik az egyesület. Ezek közé tartozik a tablet számítógépeket, mobiltelefonokat / okostelefonok, televíziók és egyéb elektronikus kütyü, fény vagy zaj, és egy rossz matrac vagy kényelmetlen ágyban.

Kerüljük képernyők a hálószobában

A fény a képernyők is befolyásolhatja, hogy milyen könnyen a gyerekek aludni. Próbálja tartani a gyermek hálószoba egy képernyő-mentes övezet, és kérni őket, hogy töltse fel a telefonok és más eszközök a földszinten. Így ők nem lesz a kísértés, hogy válaszoljon a barátok egyre a kapcsolatot a késő esti órákban.

További információ a tartása a tini hálószoba mentes elektronikus eszközök növelhetik álmukban.

“Fontos, hogy hozzon létre olyan környezetet, amely kedvező az alvás”, mondja Sándor. “Tartsd a hálószoba csak alvásra.

A hálószoba kell lennie sötét, csendes és rendezett. Meg kell illata friss és kell tartani hőmérsékleten 18-24C. Jessica hozzáteszi: “Fit néhány vastag függönyöket. Ha van zaj kívül, úgy befektetés dupla üvegezés, vagy egy olcsóbb, füldugót. ”

A meleg (nem forró) fürdő segít a test eléri a hőmérsékletet, ahol a legvalószínűbb, hogy pihenjen., Relaxációs gyakorlatok, mint például a könnyű jóga húzódik, segít pihenni izmaikat.; Relaxációs CD működnek ellazítja a hallgatót gondosan kiválasztott szavak és gyengéd hipnotikus zene és hanghatások., olvasás vagy rádióhallgatás fog pihenni a tudat által zavaró azt minden gond vagy szorongás.

Ha megpróbálta ezeket a tippeket, de a gyermek tartja beállítani, hogy aludni, vagy átalussza az éjszakát, úgy érezheti, amit tehetünk, több támogatást. Akkor beszéljen orvosával vagy védőnő ezekről gond. Ezek utalhat, hogy a gyermekpszichológus vagy egy másik szakértő.

A gyermek hálószoba

Az egyik első dolog, amit lehet, kérem, hogy az, hogy az alvás naplót a gyermek részeként diagnosztizálására bármilyen alvási problémák.

“Az alvás napló talán felfedi néhány mögöttes állapotok magyarázza alvási problémák, mint például a stressz, vagy a gyógyszeres”, mondja Sándor.

Az alvó napló felfedheti életmódbeli szokások és tapasztalatok a gyermek napról-napra tevékenységeket, amelyek hozzájárulnak az alvási problémák.

Ez magában válaszoljon a következő kérdésekre

Letöltés alvási naplót.

Néha, alvási problémák jele lehet a mentális egészségügyi probléma. További információ a depresszió tüneteit a gyermekek körében.

A gyermek alvási igényei megváltoznak, amikor lesz egy tinédzser. Olvassa el, hogy miért tinédzserek mindig fáradt.

Segítség az alvászavar

30/03 /

30/03 /

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Hogyan kell kezelni a alvászavar a fiatal gyermekek, beleértve a gyakori felébredés és rémálmok

Mi volt a gyermek alvási idők?; Meddig tartott vigye aludni?; Hányszor felébrednek az éjszaka folyamán?; Mióta minden ébredés tart?; Meddig alszanak összesen?; Did ők minden gyakorlat röviddel lefekvés előtt?; vittek minden alvások napközben vagy este?; e valami tette őket ideges vagy ideges?

Vezessen alvási naplót

Tippek, hogy segítsen a baba alszik, ha azok alszik, és létrehozza a rutin

Dr. Chris Williams elmagyarázza, hogy mit tehetünk, hogy magát a legjobb esélye egy jó éjszakai alvás. Ez podcast egyik egy nyolc részes sorozat a Moodzone

Kérjen tanácsot foglalkozó közös alvászavar érintő csecsemők, gyermekek és tizenévesek

Szolgáltatások az Ön közelében

Alvás problémák kisgyermekek

Segítve a baba aludni

Moodzone: alvászavar

Gyermek alvás