gyakori vizelés okai

Gyakori vizelés a vizelési inger gyakrabban, mint mi normális az Ön számára. Lehet halad szokásosnál nagyobb mennyiségű vizelet, vagy csak kis mennyiségben.

Gyakori vizelés előfordulhat nappal és éjszaka egyaránt, vagy lehet, hogy csak figyelmes az éjszaka folyamán (éjjeli).

Nincs nyilvánvaló oka, például az ivóvíz több teljes folyadékot, alkoholt vagy koffein; A probléma megzavarja az alvást, vagy a mindennapi tevékenységek; Van más húgyúti problémák, vagy aggasztó tünetek

Gyakori vizelés hatással lehet az alvási, a munka és az általános jó közérzetet.

A gyakori vizelés okozhatja érintő betegségek a húgyutak bármely szinten. A húgyúti tartalmazza a vesék, a csöveket összeköti a vese a húgyhólyag (húgyvezeték), a húgyhólyag, és a légcsatorna, amelyen keresztül a vizelet áramlik a húgyhólyagból a testen (húgycső).

Készíts egy találkozót az orvos, ha vizelési szokásosnál gyakrabban és ha

Forduljon orvosához, a lehető leghamarabb, ha a gyakori vizelés együtt, ezek a jelek vagy tünetek

Húgyúti rendellenességek okozhatnak a fenti jelek vagy tünetek, de így lehet más súlyos betegségek vagy az egészségi állapotot. Forduljon orvoshoz, hogy megtudja, mi okozza a gyakori vizelés, és hogyan kell kezelni azt.

keresse fel orvosát

Vér a vizeletben, Vörös vagy sötétbarna vizelet, fájdalmas vizelés, fájdalom az oldaladon, alhasi vagy lágyéki, vizelési nehézség, vagy vizeletürítési; erős vizelési inger, húgyhólyag feletti kontroll elvesztése; Láz