kuanfacin (szájon át) óvintézkedések

Orvosa ellenőrizni kell az Ön vagy gyermeke fejlődése rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy Ön vagy gyermeke továbbra is biztosítani kell azt.

Ön vagy gyermeke is kell, hogy a vérnyomás és a pulzusszám mérése előtt ezt a gyógyszert, és amíg Ön vagy gyermeke használja. Ha bármilyen változást észlel az Ön vagy gyermeke által ajánlott vérnyomás vagy a pulzusszám, forduljon orvoshoz azonnal. Ha kérdése van erről, beszéljen orvosával.

Ne hagyja abba a gyógyszer szedését anélkül, hogy először ellenőrzi orvosával. Orvosa, hogy fokozatosan csökkentse az összeget az Ön vagy gyermeke szed leállítása előtt teljesen.

Győződjön meg arról, hogy van-e elég kuanfacin kéznél az utolsó keresztül hétvégén, ünnepnapokon, és a vakáció. Nem szabad kihagyni egyetlen adagot sem. Érdemes lehet, kérje kezelőorvosa egyéb írásos recept kuanfacin hogy magánál, vagy pénztárca. Akkor majd azt kitöltve, ha elfogy, ha távol van otthonától.

Mielőtt bármilyen sebészeti beavatkozás (fogászati ​​műtét) vagy sürgősségi ellátás, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy használja ezt a gyógyszert.

Kuanfacin növeli az alkohol hatásait és egyéb központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek álmosságot vagy csökkenti az éberséget). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás, nyugtatók, nyugtatók, vagy alszik, gyógyszer, recept fájdalom gyógyszer vagy kábítószer, gyógyszer görcs vagy barbiturátok, izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen a fenti, miközben Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert.

Kuanfacin okozhat néhány ember, szédülést, aluszékonyságot okozhat, halvány, feledékenység, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber. Is, állva lassan amikor felálláskor fekvő vagy ülő helyzetben is segíthet.

Kuanfacin okozhatja szárazság a száj, az orr és a torok. Ideiglenes enyhítésére szájszárazság, használat cukormentes cukorkát, vagy gumi, olvad bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Ha azonban a szájszárazság tovább több mint 2 hétig, kérdezze meg orvosát vagy fogorvosát. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszerek és gyógynövény (pl orbáncfű), illetve vitaminkészítmények.