flumadine

Terápiás Osztály: vírusellenes

Használja a Flumadine

Kémiai Osztály: Adamantánkarbonsav-

Rimantadin egy vírusellenes. Ez nem fog működni a megfázás, más típusú influenza, vagy más vírusfertőzések.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát rimantadine gyermekeknél. Azonban a biztonsági és hatékonyságát nem állapították meg a gyerekek 1 évnél fiatalabb korban.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát rimantadine az idősek. Az idős betegek azonban sokkal valószínűbb, hogy a nem kívánt mellékhatásokat (például, szorongás, szédülés, hányinger, hányás, hasi fájdalom), ami szükségessé teheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél rimantadine.

Használata előtt Flumadine

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Beszéljen orvosával a lehetőséget kapok egy influenza elleni oltást, ha nem volt egy sem.

Ez a gyógyszer a legjobb venni az expozíciót megelőzően vagy a lehető leghamarabb expozíció után, hogy az emberek, akik az influenza.

Annak érdekében, hogy tartsa magát a szerzés a influenza, folyamatosan szedni ezt a gyógyszert a teljes kezelés időpontjában.

Ha már van az influenza, folytassa a gyógyszer szedését a teljes kezelés időpontjában akkor is, ha jobban érzi magát néhány nap után. Ez segít tisztázni a fertőzést teljesen. Ha idő előtt abbahagyja a gyógyszer szedését túl korán, a tünetek visszatérhetnek. Ezt a gyógyszert kell bevenni, legalább 5-7 napig.

Ezt a gyógyszert akkor működik a legjobban, ha van egy állandó összeget a vérben. Hogy segítsen megőrizni az összeg állandó, ne hagyjon ki egyetlen adagot. Is, akkor a legjobb, hogy a dózisok egyenletesen elosztott alkalommal éjjel és nappal.

Rázza a szóbeli folyadék is minden használat előtt. Mérjük meg a gyógyszer egy speciális jelzéssel ellátott mérő kanállal vagy más eszközzel mérni minden egyes adag pontosan. Az átlagos háztartás teáskanál nem tölthetnek be a megfelelő mennyiségű folyadékot.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Tartsuk a folyékony orális szobahőmérsékleten 14 napig.

Helyes használata Flumadine

Fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek rendszeres látogatások lehetővé teszik változásokat a dózis és hogy ellenőrizze az esetleges nemkívánatos hatások.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, szédülést vagy zavart, vagy nehezedre esik koncentrálni. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül vagy zavaros. Ha ezek a reakciók válnak, kérdezze meg orvosát.

Ha Ön vagy a gyermek tünetei nem enyhülnek néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Amíg kezelik rimantadine, nincs immunizálás (védőoltás) anélkül, hogy orvosa jóváhagyásra. Élő vírus védőoltásokat nem adható 2 napig abbahagyása után rimantadine, és ezt a gyógyszert kell nem adható 2 hét után megkapta az élő vakcinák.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Óvintézkedések használat közben Flumadine

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Flumadine Side Effects

Flumadine (rimantadine)

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Influenza A amantadin, Symmetrel, rimantadine

Influenza profilaxis Tamiflu, amantadin Fluzone, Fluvirin oszeltamivir, Afluria, Fluzone nagydózisú, Symmetrel, rimantadine, influenzavírus-vakcina, inaktivált, Fluarix, zanamivirt

 vagy csatlakozz a Flumadine támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.