gludef

Terápiás Osztály: Diagnosztikai minőségben, Radioaktív Imaging

Használja a Gludef

Ezt a gyógyszert kizárólag által vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát fluorodeoxiglükóz F 18 injekció gyermekek epilepsziás. Azonban biztonságosságát és hatásosságát fluorodeoxiglükóz F 18 injekciót nem igazolták a daganatos gyermekek vagy a szívbetegség.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását fluorodeoxiglükóz F 18 injekciós geriátriai betegekben.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt Gludef

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek fluorodeoxiglükóz f 18. Lehet, hogy nem kifejezetten a Gludef. Kérjük, olvassa el gondosan.

Az orvos vagy más képzett egészségügyi szakember ad Önnek vagy gyermekének ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába előtt van egy PET-vizsgálat.

Orvosa az Ön vagy gyermeke inni vizet vagy más folyadékot alatt 4 órát, mielőtt még erre a PET. Orvosa azt is útmutatást ad arról, ételt a vizsgálat előtt.

Ön vagy gyermeke kell vizelni, és rögtön, amilyen gyakran csak lehetséges, legalább egy órával azután, hogy a PET vizsgálatra.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek nagyon szorosan amíg ezt a gyógyszert, ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg. A vérvizsgálat lehet szükség.

Miközben ezt a gyógyszert, az Ön vagy gyermeke lesz kitéve a sugárzásnak. Ha bármilyen kérdése van ezzel, beszéljen orvosával.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Helyes használata fluorodeoxiglükóz f 18

 vagy csatlakozz a fluorodeoxiglükóz f18 támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben Gludef

Gludef Side Effects

fluorodeoxiglükóz f18