Humalog mix

Mi Humalog Mix?

Humalog Mix kezelésére használják 1 típusú (inzulinfüggő) diabetes felnőtteknél. Ez általában együtt adják egy másik hosszú hatástartamú inzulin.

A Humalog Mix 15 perccel étkezés előtt, étkezés.

Nem szabad alkalmazni a Humalog Mix ha allergiás az inzulin, vagy ha van egy epizód a hipoglikémia (alacsony vércukorszint).

Fontos információ

Soha ne ossza a Humalog Mix injekciós toll vagy patron egy másik személy. Közösen használt injekciós toll vagy patron lehetővé teszi a betegség, mint a hepatitis vagy HIV át egyik emberről a másikra.

Nem szabad alkalmazni a Humalog Mix ha allergiás az inzulin, vagy ha van egy epizód a hipoglikémia (alacsony vércukorszint).

Annak érdekében, hogy a Humalog Mix biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

máj- vagy vesebetegség; vagy

A gyógyszer szedése előtt

Ha bármilyen orálisan (szájon át) diabétesz gyógyszert.

A kormány terhesség kategóriában B. Humalog Mix nem várható, hogy káros-e a magzatra. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez a kezelés során.

Lásd még: Terhesség és szoptatás figyelmeztetések (részletesen)

Nem ismert, hogy a Humalog Mix bejut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Mondja el orvosának, ha szoptat egy kisbabát.

Ne adja a Humalog Mix bárki 18 év alatti orvos utasítása nélkül.

Humalog Mix fecskendeznek a bőr alá. Kövesse minden irányból a vényköteles címkén. Ne használja ezt a gyógyszert nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig.

Humalog Mix adott injekcióként (lövés), a bőr alá. Akkor jelenik meg, hogyan kell használni injekciók otthon. Ne öninjekciózásba Humalog Mix, ha nem értik, hogyan kell beadni az injekciót, és megfelelően dobja a használt tűket és fecskendőket. Ne keverje a Humalog Mix más inzulinnal.

A Humalog Mix 15 perccel étkezés előtt, étkezés.

Válasszon egy másik bőrfelületre a beadás helyét minden alkalommal, amikor a Humalog Mix. Ne adja be az injekciót ugyanazon a helyen kétszer egymás után.

Soha ne ossza egy injekciós toll egy másik személy. Közösen használt injekciós toll lehetővé teszi a betegség, mint a hepatitis vagy HIV át egyik emberről a másikra.

Kövesse az állami vagy helyi törvényeket eldobja a használt tűket és fecskendőket. Használjon lyukadásbiztos “korpás” hulladékgyűjtő tartályba (kérdezze meg gyógyszerészét, hogy hol az egyik, és hogyan dobja el). Tartsa ezt a tartályt elzárva a gyermekek és a háziállatok.

Akkor vércukorszintjének ellenőrizni kell gyakran, és akkor szükség lehet egyéb vérvizsgálatot az orvos irodájában.

Alacsony vércukorszint (hipoglikémia) megtörténhet, hogy mindenkinek, aki cukorbeteg. A tünetek közé tartozik a fejfájás, az éhség, izzadás, zavartság, ingerlékenység, szédülés, vagy érzés ingatag. Mindig tartsa forrása cukor veled abban az esetben van az alacsony vércukorszintet. Cukor források közé gyümölcslé, kemény cukorka, keksz, mazsola, és nem diétás kólát. Fontos, hogy a család és a közeli barátok tudják, hogyan segít vészhelyzetben.

Ha súlyos hipoglikémia és nem tud enni, inni, használjon glukagon injekció. Az orvos írhat a glukagon injekció sürgősségi készletet, és megmondja, hogyan kell használni.

Is néz jeleit magas vércukorszint (hiperglikémia), mint a fokozott szomjúság, fokozott vizeletürítés, éhség, szájszárazság, gyümölcsös szagú lehelet, álmosság, száraz bőr, homályos látás, és a fogyás.

Ellenőrizze vércukor óvatosan stressz helyzetben, utazás, betegség, műtét vagy orvosi vészhelyzet, intenzív mozgás, vagy ha alkoholt iszik, vagy kihagy étkezéseket. Ezek a dolgok hatással lehet a vércukorszint és az Ön adagját igények is változnak. Ne változtasson Humalog Mix dózis vagy adagolási ütemtervet anélkül, hogy orvosa tanácsát.

Az inzulin csak egy része a kezelési program, amely magában foglalja a diéta, a testmozgás, súlykontroll, vércukor vizsgálat, és különleges orvosi ellátást. Kövesse orvosa utasításait szorosan.

Tárolása bontatlan Humalog Mix ampullában vagy injekciós toll: Tartsa a dobozt, és tároljuk hűtőszekrényben, fénytől védve. Dobja el az inzulin nem használható, amíg a lejárati dátumot a gyógyszer címkéjén. Nem fagyasztható inzulint, és dobja el a gyógyszert, ha ez lett fagyasztva.

Bontatlan injekciós üveg is tárolható szobahőmérsékleten, hőtől és erős fény. Dobja el a fel nem használt injekciós üveg 28 napon belül.

Hogyan kell használni ezt a gyógyszert?

Bontatlan injekciós tollakat is tárolhatók szobahőmérsékleten, hőtől és erős fény. Dobja el injekciós tollal nem használt 10 napon belül.

Miután az első felhasználás: tartani “használat” injekciós üveg a hűtőszekrényben, fénytől védve. 28 napon belül felhasználandó.

Hűtőszekrényben nem használatban lévő injekciós tollat. Tartsuk szobahőmérsékleten, és használja 10 napon belül.

Mivel Humalog Mix használják étkezés előtt, akkor nem lehet egy időzített adagolási ütemtervet. Amikor használja a gyógyszert, biztos, hogy enni étkezés előtt 15 percen belül. Ne használjon extra gyógyszert pótolni a kihagyott adag pótlására.

A Humalog Mix rendszeresen, hogy a legtöbb hasznot. Kiváltja a receptjét, mielőtt elfogy a gyógyszer teljesen.

 Az inzulin túladagolása okozhat életveszélyes hipoglikémiát.

Tünetei közé tartozik súlyos hipoglikémia súlyos gyengeség, homályos látás, izzadás, baj szólva, remegés, hasi fájdalom, zavartság, görcsroham (görcsök), vagy kóma.

Ne változtassa meg a márka a lispro inzulin és az inzulin lispro protamin vagy fecskendő használata nélkül beszélt orvosával vagy gyógyszerészével.

Kerülje az alkoholfogyasztást. Ez hatással lehet a vércukorszint.

Humalog Mix károsíthatja a gondolkodás vagy a reakciók. Legyen óvatos, ha vezetsz, vagy semmit, hogy megköveteli, hogy legyen óvatos.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az inzulin allergia: viszketés bőrkiütés az egész testet, zihálás, légzési nehézség, szapora szívverés, izzadás, vagy az érzés, mint talán elájulsz.

Hívjon orvost egyszerre, ha van

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

viszketés, duzzanat, bőrpír, vagy a bőr megvastagodása, ahol adja be az injekciót; vagy

Mi történik, ha túladagolás?

alacsony kálium – zavartság, egyenetlen szívverés, erős szomjúság, fokozott vizeletürítés, láb kellemetlen, izomgyengeséget vagy petyhüdt érzés.

Gyakori Humalog Mix mellékhatás lehet

Mit kell elkerülni a gyógyszer használata alatt?

alacsony vércukorszint, – fejfájás, éhség, gyengeség, verejtékezés, zavartság, ingerlékenység, szédülés, szapora szívverés, vagy nyugtalanság.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Humalog Mix mellékhatások

Sok más gyógyszerekkel növelheti vagy csökkentheti az inzulin hatását az csökkenti a vércukorszintet. Ez magában foglalja a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

9.01.2014-04-08, 02:48:24

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Cukorbetegség, 1-es típusú inzulin aszpart Lantus, Levemir, NOVOLOG, Humalog, Toujeo, Tresiba, Lantus SoloStar, Apidra Humulin N

Cukorbetegség, 2-es típusú metformin, inzulin aszpart, glipizid Januviával, glimepirid, Victoza Lantus gliburid, pioglitazon, Invokana, Tradjenta, Glucophage

Milyen más gyógyszerek befolyásolják Humalog Mix?

Humalog Mix 75/25 (lispro inzulin / inzulin lispro protamin)