méz háttér

Természetes Standard® beteg monográfia, Copyright © 2016 (). Minden jog fenntartva. Kereskedelmi forgalmazás tilos. A monográfia célja csak tájékoztató jellegű, és nem értelmezhető úgy, mint konkrét orvoshoz. Meg kell konzultáljon egy képzett egészségügyi szolgáltató, mielőtt döntést terápiák és / vagy az egészségi állapotot.

A méz édes folyadék által a méhek a virágport. Ez általában biztonságos, de nem számoltak bizonyos mérgező fajta mézzel készült növényeket a Rhododendron nemzetségbe és mások.

A méz könnyen a szervezet felszívja és használja. Ez tartalmaz körülbelül 70-80 százalék cukrot. A többi víz, ásványi anyagok, és néhány fehérje, savak, és egyéb anyagok. Honey óta használják sebek, bőr problémák, és a különböző betegségek a gyomor és a belek.

Az antibakteriális hatások méz jól ismertek. Kutatást végeztek a szerepét méz hosszú távú sebkezelés, valamint a kezelés fekélyek, égések, Fournier üszkösödés (életveszélyes bakteriális fertőzés) és a cukorbetegség. Azonban több minőségi vizsgálatok szükségesek ahhoz, hogy határozott következtetéseket használata méz.

Ez a tényeken alapuló monográfia állítjuk elő, a Természettudományi standard kutatási együttműködés